2PI LEADERSHIP – Professionelt fagligt netværk for ledere på alle niveauer.

2PI LEADERSHIP

Professionelt fagligt netværk for ledere på alle niveauer.

Hvis du kan nikke genkendende til følgende..

– Du står med et dagligt ansvar som leder.
– Du har viljen til at dele faglig viden og bidrage med aktiv sparring og erfaringsudveksling.
– Du har ønsket om at udvikle dine kompetencer som leder og som menneske.

Så er du meget velkommen til introaften af 2PI LEADERSHIP torsdag d. 10. eller d. 24. august 2017 kl. 18.00 på Tømrervej 10, 6710 Esbjerg V., hvor Michael Olesen vil forestå mødeledelsen og introducere 2PI LEADERSHIP for deltagerne.


2PI LEADERSHIP er et professionelt fagligt netværk, som skaber et fortroligt rum for ledere på alle niveauer, hvor viljen til at dele faglig viden og bidrage med aktiv sparring og erfaringsudveksling skaber muligheden for at forbedre vores ledelsespræstationer i dagligdagen.

Om du er ejer/leder med det fulde ansvar for både at udvikle virksomheden samt håndtere den daglige kommunikation til dine ansatte eller du er adm. direktør eller mellemleder, der har ansvaret for at formidle den øverste ledelses beslutninger ud til medarbejderne, så er der behov for at vi konstant udvikler og dygtiggøre os som ledere, da vi alle er bevist om at god ledelse gør en markant forskel i alle virksomheder.

Med fokus på ledelse og kommunikation giver 2PI LEADERSHIP inspiration til håndtering af de dagligdags problematikker, som udvikling af medarbejdere – medarbejdermotivation og -fastholdelse, forandring af processer, vedligeholdelse af værdikæder – produktivitet og rentabilitet og meget mere.

Vidensdeling af emner som organisationsudvikling, mødet med de offentlige myndigheder, indfrielse af administrative krav m.m., vil bidrage til at gøre os til stærkere ledere og øge vores forståelse for vores rolle, så vi står endnu stærkere, når vi skal motivere andre mennesker.

Gruppen tager udgangspunkt i medlemmernes hverdag, men vil også i relevant omfang kunne inddrage mere teoretiske emner, alt efter medlemmernes ønsker og behov.


Michael Olesen vil forestå mødeledelsen. Med en mangeårig baggrund som leder i Forsvaret, har Michael opbygget stor erfaring med et bredt spekter af emner indenfor ledelse og kommunikation. Som stabschef har Michael stået for nedlæggelsen af en enhed på over 400 medarbejdere. Han har opbygget nye faglige områder indenfor Flyvevåbnets operationer. Som Lean entusiast har Michael gennemført mange optimeringer af processer i både den strategiske værdikæde og indenfor transport i Forsvarets Supply Chain. Som en erfaren leder har Michael været meget aktivt indenfor Flyvevåbnet Leder Udviklingsprogram.

SÆRLIGE EGENSKABER:

• LEAN manager.
• Projektmanager.
• Mentor for yngre officerer og ledere.
• Feedback Coach Flyvevåbnets Leder Udvikling program.

Michael Olesen har stor erfaring med ledelse generelt, hvilket har udmærket sig i en meget aktiv rolle i de store omstruktureringer, der har været i det danske forsvar i de senere år.


Praktiske informationer:

Mødeintervaller: Første torsdag i måneden
Mødetidspunkt: kl. 18.00 – 20.00 (som udgangspunkt)