Bliv klædt på til den nye persondataforordning..

Seminar med JNP Consulting.. udvikling af din virksomhed

Hvornår: onsdag d. 11. april 2018 kl. 18.30 – 20.00

Hvor: Danhostel Ribe, Sct. Peders Gade 16, 6760 Ribe

I maj 2018 træder den nye persondataforordning i kraft, og den stiller store krav til både små og store virksomheders håndtering af persondata.

For dig som selvstændig, vil den nye persondataforordning få ekstra stor betydning, hvis ikke reglerne bliver overholdt – og allerede nu er mange af reglerne faktisk gældende.

Hvorfor skal du deltage?

Dette seminar er relevant for dig som selvstændig, da du vil finde ud af, om din virksomhed overholder gældende regler i persondataloven – og hvad der skal til for at opfylde de nye regler i persondataforordningen.

Hvad kan du få med hjem?

På dette seminar vil du få viden om de nærmere konsekvenser, der kan være i udsigt, hvis ikke reglerne overholdes. Derudover vil du få gode råd og vejledning til, hvordan din virksomhed kommer i gang med at implementere ændringerne.

Hvem afholder workshoppen?

Arrangementet afholdes i Danhostel Ribe lækre mødelokaler på Sct. Peders Gade 16, 6760 Ribe.  i et tæt samarbejde mellem Danhostel Ribe, 2PI Local Network og JNP Consulting.

Se meget mere om hvad Danhostel Ribe tilbyder af muligheder, både til private, erhvervslivet, skoler og foreninger m.m.

Hvem er JNP Consulting?

John N. Poulsen der driver JNP-Consulting tilbyder konsulentarbejde til udvikling og effektivisering af virksomhedens forretningsprocesser med baggrund i simple værktøjer og pædagogiske løsninger, der tilpasses din virksomheds ønsker og behov.

John N. Poulsen er specielt uddannet i den nye persondataforordning og har allerede nu hjulpet flere virksomheder med implementeringen af nødvendige tiltag i forhold til håndtering af persondata.

 

Du kan tilmelde dig lige her..

Bare skriv i kommentarfeltet “Bliv klædt på til den nye persondataforordning..”

Du kan også finde seminaret lige her på siden

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar