Foredragsrække efteråret 2018 – DEN VÆKSTAMBITIØSE EJERLEDER

DEN VÆKSTAMBITIØSE EJERLEDER

Hvordan du vækster din virksomhed til nye højder– og samtidig arbejder mindre.

Gå ikke glip af et forrygende foredrag med den internationale iværksætter Mogens Bertelsen, som giver dig input til hvordan du selv kan designe dit liv, så når dine børn spørger dig: “Har du levet det liv, du ønsker at leve, så kan du med klar stemme sige JA”

Vi starter rækken af foredrag med Mogens i Esbjerg torsdag d. 11. oktober og vi vil løbende opdatere vores arrangement side med de kommende foredrag. Du kan i løbet af efteråret forvente at møde Mogens i  Esbjerg, Ribe, Kolding og Århus

Mogens vil give dig værktøjerne til, hvordan du får tager kontrollen over dit tidsforbrug og får nedsat din arbejdstid, så du kommer ud af EJERLEDER DØDSZONEN. Du ved – den zone, hvor du arbejder ALT for meget; drosler ned på din efteruddannelse, ferien, fritidsinteressen, vennerne og konstant har dårlig samvittighed over­for familien. Din drøm er at vækste, men omkost­ningerne er blevet alt for høje i forhold til udbyttet. Den balance skal ændres -NU.

Derudover får du også opskriften på, hvordan du vækster din virksomhed til nye højder: ”Den Fem Stjernende Kunderejse” Så du forudsigeligt og konstant forvandler iskolde potentielle kunder til begejstrede, livslange og profitable kunder. Som med glæde henviser dig til andre.

Se kommende arrangementer lige her

 

Du vil også få tilbudt Mogens Bertelsens to spritnye(gratis) E-bøger:

”Den 5-Stjernede Kunderejse. Så dine kunder aldrig glemmer dig”

”Momentumformlen. Din genvej til konstant og varig forbedring af omsætning og bundlinje”.

 

Så du straks efter foredraget kan igangsætte/optimere på dine egne marketing- og vækstprocesser.

 

Mød din foredragsholder lige her www.succesportalen.dk/om-mogens/

Du kan tilmelde dig lige her… du skal blot udfylde formularen og skrive følgende i tekstfeltet.

DEN VÆKSTAMBITIØSE EJERLEDER

Esbjerg d. 17. oktober 2018