2PI Local Network følger anbefalingerne og går online

2PI Local Network følger anbefalingerne og går online

Coronavirussen (covid-19) har bragt os alle i en særlig situation.

I 2PI Local Network er vi også nødt til at tage stilling til de retningslinjer og anbefalinger, som Sundhedsstyrelsen og Statsministeriet har udstedt.

Vi tager selvfølgelig myndighedernes påbud og anbefalinger alvorligt, da det vigtigste for os er at beskytte jer og jeres virksomheder i videst muligt omfang.

Derfor vil der ikke blive afholdt nogle netværksmøder eller arrangementer i de kommende 14 dage – frem til d. 27. marts 2020.

Det skal dog ikke forhindre os fortsat at netværke, dog med andre fortegn end vanligt.

Vi tager for nuværende netværket online og til det formål har vi oprettet en Facebookgruppe –
2PI Local Network – Eksklusivt for medlemmer  , så vi fortsat kan bidrage med viden, indspark og spørgsmål til hinanden.

Online netværksmøder

Vi følger udviklingen nøje, og vi er i fuld gang med at undersøge mulighederne for potentielt at lave noget netværksaktivitet online, i tilfælde af at perioden med nuværende anbefalinger og påbud forlænges.

Vi følger udviklingen nøje og vi undersøger alle de muligheder der er tilgængelige for online netværk, så vi fortsat kan mødes i den enkelte gruppe via en opkobling, i det tilfælde at anbefalinger og retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og Statsministeriet forhindrer os i at genoptage de fysiske netværksmøder i den nærmeste fremtid.

Vil du følge med i udviklingen?

I kan finde alle oplysninger vedr. retningslinjer, anbefalinger og påbud vedr. coronavirus, både som selvstændig erhvervsdrivende og privat, fra alle danske myndigheder på:

https://politi.dk/coronavirus-i-danmark