Vi skal gøre forskellen sammen, men hver for sig – Gratis online netværk og gratis online netværksmøder til soloselvstændige, iværksættere og ejerledere af små virksomheder

Vi skal gøre forskellen sammen, men hver for sig

Der er faktisk ikke noget, der er så meget anderledes i 2PI Local Network… lige bortset fra at vi absolut ikke kan gøre noget som helst, lige som vi plejer.

Og dog… vi kan faktisk gøre alting ligesom vi plejer, blot med den lille krølle på, at alt skal foregå i den virtuelle verden og online.

Vi ved alle, hvor vigtigt et stærkt netværk er for vores virksomheder, og vores netværk har aldrig været vigtigere end det er nu. Det er fra vores netværk vi henter anbefalinger og henvisninger og det er igennem vores netværk vi kommer i kontakt med mennesker vi ikke kender – også vores potentielt nye kunder og samarbejdspartnere.

Vi vil blive ved med at bidrage til din videre succes

I 2PI Local Network har vi altid gerne ville hjælpe soloselvstændige, seriøse iværksættere og ejerledere af de helt små virksomheder, uden nødvendigvis at få noget for det og det vil vi også gøre nu.

Derfor vil vi sammen med dig, være med til at styrke vores virksomheder med gratis netværk og gratis online netværksmøder – hvor vi kan være sammen, men hver for sig.

Du kan ganske uforpligtende melde dig ind i vores nye Facebook gruppe 2PI Local Network – Gratis netværk og online netværksmøder lige her, hvor der løbende vil blive lagt information op vedrørende vores kommende gratis online aktiviteter (netværksmøder, events og webinarer).

Hvis du skulle sidde og tænke… ”Jamen jeg kan da ikke skabe så stærke relationer på online netværksmøder, at det kan bidrage med anbefalinger og henvisninger til mig og min forretning” – så er svaret ”jo, det kan du godt, men det kræver en indsats fra din side, som kan læres og trænes”

Allerede nu kan vi afsløre, at vi lige efter påske vil tilbyde dig et gratis webinar/workshop, hvor vi dykker ned i de gode råd og værktøjer, som du med stor fordel kan bruge, når du skal skabe nye stærke relationer på online møder.

Så vi håber at møde dig i Facebook gruppen og til vores online netværksmøder, så vi sammen kan gøre forskellen for dig og din virksomhed.