I 2PI Local Network har du flere muligheder – du kan vælge imellerm online netværk med 1:1 sparring eller blot at deltage på online netværksmøderne i din netværksgruppe.

For både ”Professionel” og ”Premium” gælder det:

At der selvfølgelig ikke er nogen binding og det er ikke gjort svært for dig at udmelde dig eller ændre dit abonnement.

”Professionel” – når du blot har brug for netværk

Ønsker du blot at være en del af en online netværksgruppe, hvor du kan sparre og vidensdele med andre selvstændige, der også driver en lille virksomhed, og hvor I spiller hinanden stærke – understøttet af mig som Jeres mødeleder, så er “Profesionel” noget for dig.

I ”Professionel” får du en fast netværksgruppe med max 16 medlemmer pr. gruppe, som mødes online hver 14. dag. Hver netværksgruppe har deres eget lukkede område, hvor der frit kan sparres i dagligdagen og følges op på netværksmøder m.m., internt i netværksgruppen, og så har du selvfølgelig adgang til det fælles lukkede område, som alle medlemmer af ”Professionel” og ”Premium” er en del af.

Har du brug for i en periode at få  1:1 sparring med mig, kan du frit vælge frem og tilbage imellem “Professionel” og “Premium”hvor vi sammen arbejder med det udviklingspotentiale, der ligger i dig og din virksomhed, får du 40% på m

”Premium” – når du både vil have netværk og en mentor

Hvis du vælger online netværket Premium, får du udover en fantastisk netværksgruppe også 60 min, 1:1 sparring med mig som din mentor pr. måned,, hvor du og jeg sammen zoomer helt ind på dig og din udvikling i din virksomhed.

Vi dykker sammen ned i dine strategiske overvejelser og udvikling, så vi sammen får skabt de værktøjer, der passer dig og din virksomhed aller bedst fremadrettet.

© Copyright - 2PI Local Network | CVR: DK-32040381