I 2PI LOCAL NETWORK HAR DU FLERE MULIGHEDER – DU KAN VÆLGE IMELLEM ONLINE NETVÆRK, HVOR DU HAR DIN NETVÆRKSGRUPPE TIL SPARRING OG VIDENSDELING OG SAMTIDIG HAR 1:1 ONLINE SPARRING 60 MIN. PR. MDR. MED 100% FOKUS PÅ DIG OG DIN VIRKSOMHED.

ELLER DU KAN VÆLGE BLOT AT DELTAGE PÅ ONLINE NETVÆRKSMØDERNE I DIN NETVÆRKSGRUPPE.

”Professionel” – når du blot har brug for netværk

Ønsker du blot at være en del af en online netværksgruppe, hvor du på netværksmøderne mødes med andre selvstændige, der også driver en lille virksomhed. Og hvor I gennem sparring og vidensdeling spiller hinanden stærke – understøttet af mig som jeres mødeleder, så er “Professionel” noget for dig.

I ”Professionel” får du en fast netværksgruppe med max 16 medlemmer pr. gruppe, som mødes online hver 14. dag. Hver netværksgruppe har deres eget lukkede område, hvor der frit kan sparres i dagligdagen og følges op på netværksmøder m.m., internt i netværksgruppen, og så har du selvfølgelig adgang til det fælles lukkede område, som alle medlemmer af ”Professionel” og ”Premium” er en del af.

Har du brug for i en periode at få 1:1 sparring med mig, kan du frit vælge frem og tilbage imellem “Professionel” og “Premium”, hvor vi sammen arbejder med det udviklingspotentiale, der ligger i dig og din virksomhed.

DIN PRIS: 299,- ex. moms pr. mdr. – uden binding

”Premium” – når du både vil have netværk og en mentor

Hvis du vælger online netværket Premium, får du udover en fantastisk netværksgruppe også 60 min, 1:1 sparring med mig som din mentor pr. mdr., hvor du og jeg sammen zoomer helt ind på dig og din udvikling i din virksomhed.

Vi dykker sammen ned i dine strategiske overvejelser og udvikling, så vi sammen får skabt de værktøjer, der passer dig og din virksomhed bedst fremadrettet.

Du får en mentor, der grundlæggende ikke tror på, at ”one size fits all”, og derfor ofte tænker ud af boksen. Det er vigtigt at du har dig selv med som menneske i din virksomhed.

Sammen finder vi de værksøjer, der virker for dig, og vi tilretter dem også, hvis det er nødvendigt. Så du kan se dig selv i den strategi, der skal få din virksomhed derhen, hvor du gerne vil have den.

DIN PRIS: 619,- ex. moms pr. mdr. – uden binding

Du sparer mange penge i forhold til min normale timepris på 1.250,- ex. moms ved 1:1 forløb.

Fordele som du har, uanset om du vælger ”Professionel” og ”Premium

  • Du har ingen binding på dit abonnement, som du betaler månedsvis. Du kan opsige dit abonnement indtil dagen før forfald
  • Du får adgang til læringsplatform, hvor du kan hente gode råd igennem kurser, hvor du får værktøjer til f.eks. tidsstyring og prisberegning (uanset om du sælger varer eller ydelser), og andre strategiske værksøjer til styring af dine ressourcer
  • I dagligdagen får du adgang til den lukkede Facebook gruppe 2PI Local Network – Eksklusivt til medlemmer, hvor der kan stilles spørgsmål, sparres og lave vidensdeling imellem vores online netværksmøder – det er på ingen måder et krav, at du er medlem af denne gruppe (du kan have fravalgt at have en profil på Facebook)

Husk at du ganske uforpligtende kan deltage som gæst på 2 på hinanden følgende online netværksmøder, hvor du hverken skal betale eller signe op på en betalingsside for at deltage. Du skal blot kontakte mig lige her

© Copyright - 2PI Local Network | CVR: DK-32040381