I 2PI Local Network har du 3 valgmuligheder af online netværk – du kan vælge imellem Basic, Professionel eller Premium

Online netværket ”Premium”

Din tredje mulighed er ”Premium”, hvor du får alle fordelene fra ”Professionel” + du får tilbudt 60 min. 1:1 sparring pr. måned med mig, hvor vi sammen arbejder på den videre udvikling af dig og din virksomhed.

Som noget helt specielt til dig som ”Premium” medlem, får du ved ekstra tidsforbrug, udover 60 min. 1:1 sparring tilbudt 60% af min normale timepris efter 3 mdr. medlemskab – så du sparer yderligere 20%, da du allerede har fordelene fra ”Professionel”.

For både ”Professionel” og ”Premium” gælder det:

  • Ingen binding på dit abonnement, som du betaler månedsvis
  • Du beholder din intropris, så længe du er medlem

Du skal være opmærksom på, at du mister dine opnåede fordele, hvis du melder dig ud.

Online netværket ”Professionel”

Du kan også blive medlem af ”Professionel”, hvor vi tager online netværket til next level, og vores online netværk bliver til en stærk medspiller i vores virksomheder.

I ”Professionel” får du adgang til en fast netværksgruppe med max 25 medlemmer pr. gruppe, som mødes online hver 14. dag. Hver netværksgruppe har deres eget lukkede område, hvor der frit kan sparres i dagligdagen og følges op på netværksmøder m.m., internt i netværksgruppen, og så

har du selvfølgelig adgang til det fælles lukkede område, som alle medlemmer af ”Professionel” og ”Premium” er en del af.

Derudover bliver du løbende tilbudt webinarer, masterclasses og online workshops med aktuelle emner, der kan gavne dig og din virksomhed, samt adgang til vidensbank med tidligere afholdte webinarer og masterclasses, så du aldrig igen behøver at ærgre dig over at være forhindret på dagen.

I ”Professionel” får du også adgang til 4 arrangementer ”in real life” om året, efter 3 måneders medlemskab

Har du brug for 1:1 sparring med mig, hvor vi sammen arbejder med det udviklingspotentiale, der ligger i dig og din virksomhed, får du 40% på min normale timepris på kr. 1.350,00 ex. moms

Online netværket ”Basic”

 I ”Basic” som er gratis, får du løbende tilbudt 30. minutters Q&A live sessions med vores samarbejdspartnere, hvor du frit kan stille spørgsmål vedr. dagens emne. Du vil også få invitationer, hvor du får muligheden for at deltage på nogle af vores webinarer.

Derudover er der rig mulighed for, at alle medlemmer kan hjælpe hinanden med spørgsmål og svar på de udfordringer, vi møder i vores virksomheder.

Jeg anbefaler alle at melde sig i ”Basic” – også vores medlemmer fra ”Professionel” og ”Premium”.

© Copyright - 2PI Local Network | CVR: DK-32040381