MEDLEMSTILBUD
FRA VORES SAMARBEJDSPARTNERE

 • Skal du være vores næste samarbejdspartner i 2PI Local Network?

  Mennesker handler med mennesker og derfor er vores samarbejder baseret på personlig tillid samt tillid til vores samarbejdspartneres faglige kompetencer. Det er meget vigtigt for os, at vores medlemmer får den bedste oplevelse, når de benytter tilbud fra vores samarbejdspartnere.

  Bemærk: Samarbejdspartnere betaler ikke for at blive promoveret af 2PI Local Network. Vi fremhæver vores samarbejdspartnere på baggrund af tillid til, at de vil vores medlemmer det bedste.

Laurits Boile

BONUSSER
TIL DIG SOM MEDLEM

 • Udvikling af dine netværkskompetencer

  Vi hjælper dig til at sikre, at dine netværkskompetencer er toptunede, både online og offline.

  Vi ved nemlig godt, at det både kan være udfordrende og grænseoverskridende mange gange.

  Du vil som medlem med jævne mellemrum bliver tilbudt forskellige workshops med fokus på udvikling af dine netværkskompetencer, hvor du sammen med andre kan træne de svære ting.

  Eks: “Tag kontrollen over dit kropssprog“, hvor vi går i dybden med, hvilke neurotriggere du skal være ekstra opmærksom overfor og hvor stor forskel du kan gøre, både for dig selv og de mennesker du møder.

  Et andet eks. kunne være “Lær at skabe en god præsentation eller pitch“, hvor du får værktøjerne til at skabe den gode præsentation eller din næste pitch, som du bruge i enhver sammenhæng.

 • 1:1 sparring og rådgivning omkring dig og din virksomhed

  Generel 1:1 sparring og rådgivning omkring dig og din virksomhed, hvor vi sammen med dig kigger ind i din virksomhed.

  Hvor er du? Og hvor vil du gerne hen? Og hvad skal der til for at få det til at ske.

  Som medlem af 2PI Local Network “Professionel” eller “Premium, har du mulighed for at tilkøbe online 1:1 sparring med Erhvervsmentor Pernille Plambeck. hvor du får minimum 40% på den normale timepris, som er kr. 1.350,00 ex. moms

 • Adgang til nye potentielle kunder og samarbejdspartnere

  Du har rig mulighed for at udvikle dit netværk, langt ud over en enkelt netværksgruppe, når du bliver en del af vores online univers.

© Copyright - 2PI Local Network | CVR: DK-32040381