Bryd op med logik og almindelig sund fornuft

v. Kasper Bering og Jeppe Søgaard

Bering & Søgaard – Verdens Bedste Uddannelse

Vi har fornøjelsen af, ikke mindre end 3 gange at møde menneskene bag Bering & Søgaard i vores netværksgrupper, hvor du også er velkommen som gæst.

Bering & Søgaard kommer til Esbjerg henholdsvis Tirsdag d. 3. okt. 2017 og d. 24. okt. 2017 og til Ribe Torsdag d. 5. okt. 2017.

Du kan se mere om tid og sted for arrangementerne lige her og

du kan tilmelde dig som gæst her

Husk at det er gratis at deltage som gæst 2 gange på vores netværksmøder.

BRYD OP MED LOGIK OG ALMINDELIG SUND FORNUFT

Kasper Bering og Jeppe Søgaard vil give os et indblik i, hvordan vi kan bryde op med gamle vaner og overbevisninger..

Mere af det samme giver typisk mere af det samme. Hvis du ønsker ekstraordinære resultater, må du også være klar til at gøre ekstraordinære ting. Lær at ændre dine personlige regler for succes og forstå, hvorfor du ikke behøver mere viden for at forbedre dine resultater.

Vi har erfaret at mange virksomheder, ledere og selvstændige godt ved, hvad de skal gøre for at skabe bedre resultater, men udfordringen er at handle på den viden. Der findes folk, som er overvægtige og gerne vil tabe sig, men som fortsat propper sig med fedtholdig mad. Der findes rygere, som drømmer om at stoppe, men altid lige skal have “den sidste cigaret”. Der findes sælgere, som beklager sig over manglende salg, på trods af at de helt ignorerer velkendte salgsprocedurer, som alle topprofessionelle sælgere normalt sværger til.

Problemet er, at hovedparten af al træning er baseret på at få deltagerne til at vide mere, men mere viden betyder ikke nødvendigvis bedre resultater. Vi arbejder ud fra den præmis, at lederne og selvstændige allerede ved, hvordan de kan gøre det langt bedre – de har bare ikke lært, at lukke gabet mellem det de ved, og det de gør. Med udgangspunkt i hvordan topsælgere, ledere og elitesportsudøvere har haft succes i deres karriere, vil vi tilbyde jer et oplæg for:

  • Hvordan viden og færdigheder omsættes til konkrete handlinger og bedre resultater
  • At forfølge det du virkelig ønsker, istedet for gå efter det, du tror du kan
  • En simpel metode til at foretage #1 mindset-skifte for at tage kontrollen over sin egen situation
  • Idéer til hvordan man kan overføre det lærte til sit privatliv og skabe øget livsglæde.

Årligt investeres der millioner af kroner på kurser og træning for at opnå mere viden. Den største bekymring blandt lederne er, at kursisterne ikke implementerer det, de lærer. Undersøgelser bekræfter, at mere end 85 % af den tillærte viden aldrig implementeres, hvilket efterlader et enormt potentiale.

Årsagen til dette skal findes i, at det ikke er vores viden, der afgør vores handlinger. 97 % af vores resultater er styret af vores vaner og overbevisninger, som følger os gennem hele livet. Det er derfor, at 95 % af befolkningen oplever stort set de samme resultater år efter år.

Se meget om  Bering & Søegaard