OM
2PI LOCAL NETWORK

og din netværksfacilitator og erhvervsmentor Pernille Plambeck

Kender du det?

 • Du har nogle udfordringer i din virksomhed, som fylder rigtig meget og tager en masse af din tid og du ville ønske at du havde nogle, du kunne sparre med og søge gode råd hos.
 • Kold canvas er bare ikke dig, ja… det er måske endda direkte grænseoverskridende og du ville ønske at du fik nogle flere henvisninger og anbefalinger fra dine relationer.
 • Du er til et eller andet arrangement sammen med andre erhvervsdrivende og du ville ønske at det ikke var så svært at tage kontakt og få præsenteret dig overfor mennesker du ikke kender.
 • Du er ikke sikker på at netværk er noget for dig, du har måske allerede prøvet, men det blev lidt for meget bytte visitkort
 • Du ved at du skal have skabt mere synlighed og markedsført din virksomhed, men du ville ønske at du vidste, hvor du skulle starte og hvor du skulle ende.
 • Du taber overblikket i din virksomhed, fordi du både skal lede(selvlede), sælge og eksekvere og du ville ønske at du havde nogle solide samarbejdspartnere.
 • Du ønsker dig brændende at din virksomhed skal udvikle sig, men der sker ikke nok.
 • Du drømmer om, hvordan dit liv kunne se ud, hvis nu bare du havde en bedre bundlinje.
 • Du ønsker dig brændende at vækste din virksomhed og din bundlinje, men du mangler inspiration og konkrete værktøjer, til at komme i gang for alvor.

Jeg kender det godt!

Inden jeg fortæller dig, hvorfor 2PI Local Network blev skabt, vil jeg give dig en kort introduktion til hvem jeg er, som stifter af 2PI local Network og som menneske.

Jeg hedder Pernille Plambeck. Og jeg har drevet professionelt erhvervsnetværk siden 2013. 2PI Local Network startede som et traditionelt erhvervsnetværk.

I dag er 2PI Local Network et online netværk.

Jeg har en lang uddannelse inden for IT, med specialer i B2B International markedsføring og Organisatorisk optimering og effektivisering af virksomheder og en efterfølgende karriere inden for IT-branchen, som jeg ikke vil kede dig mere med.

Derudover er jeg uddannet erhvervscoach og erhvervsmentor. Jeg har igennem årene interesseret mig rigtig meget for kropssprog og neuromarketing og brugt mange ressourcer på at opnå en så stor viden, at jeg også kan hjælpe andre mennesker og deres virksomheder.

Som privat menneske har jeg altid været meget introvert og har måtte tillære mig at agere ekstrovert i det professionelle rum – jeg testede nemlig, om det hjalp noget at sidde og kigge aggressivt på telefonen, det kan jeg så hilse og sige, det gør det ikke – jeg var nødt til at komme ud af hulen, hvis jeg skulle gøre mig håb om at kunne leve af at drive virksomhed.

Jeg startede som soloselvstændig tilbage i 2008.

Og jeg kommer lige med en lille bekendelse mere… jeg tror, jeg har lavet alle de fejl, der næsten kan laves, når vi driver virksomhed, og jeg kunne skrive en meget tyk bog om overspringshandlinger.

Da jeg startede, sagde andre erhvervsdrivende til mig, at jeg blot skulle begynde at netværke. Så ville jeg få masser af anbefalinger og henvisninger til potentielle kunder.

Det fik jeg som sådan også og jeg gav også retur; men jeg manglede noget. Jeg manglede nogen, der gav mig et skub i den rigtige retning. Og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle spørge om. Så resultatet blev til en masse visitkort, men der skete fortsat ikke rigtig noget på bundlinjen.

Det skabte grundstenene i 2PI Local Network.

Jeg ville skabe og udvikle et professionelt erhvervsnetværk, som udover, hvad vi forstår med den traditionelle netværksform indeholder følgende:

 • Hvor der er fokus på de udfordringer vi møder i vores virksomhed, når vi både skal lede(selvlede), sælge og eksekvere.
 • Med fokus på det enkelte medlem og deres virksomheds kompetencer indenfor networking, salg, ledelse (selvledelse), markedsføring og marketing generelt, med mulighed for 1:1 sparring.
 • som ikke bare taler om mere omsætning på baggrund af netværk, men reelt også bidrager til det enkelte medlems bundlinje igennem udvikling af dem selv og deres virksomhed, med viden og værktøjer inden for udvikling af salgs-, netværks-, ledelses- og marketingkompetencer.
© Copyright - 2PI Local Network | CVR: DK-32040381