Sådan bruger du ZOOM på et online netværksmøde – Mini online workshop med Tonny Mikkelsen og Pernille Plambeck

 

Sådan bruger du ZOOM på et online netværksmøde

Hvis du ikke allerede kender Zoom som mødeværktøj, så får du chancen nu.

Hvornår: onsdag d. 15. april kl. 16.30 – 17.00

Hvor: For at få adgang til online netværksmøde, skal du blot melde dig ind i 2PI Local Networks gratis online netværk – Få adgang nu – klik her

Jeg vil invitere dig til en online miniworkshop, hvor du på 30 min. får en gennemgang af, hvordan du bruger Zoom, når du deltager på et online netværksmøde.

Jeg har inviteret LinkedIn Specialist Tonny Mikkelsen med, som er begyndt at bruge Zoom både som møde og undervisningsværktøj sammen med sine kunder, og han vil byde ind med sine praktiske erfaringer.

Derudover får du 3 hurtige tips til ting der styrker dig i dit online møde, så vi sammen sikrer at du bliver skarpere på at vedligeholde eller skabe nye relationer til andre mennesker i den virtuelle verden.

Både TonnyMikkelsen.dk og 2PI Local Network bruger Zoom meget aktivt i denne tid og vi ved, hvor meget lettere det er at være deltager på et online møde, når vi kender mødeværktøjet.

Hvis du ikke allerede er medlem af Facebook gruppen kan du tilmelde dig 2PI Local Network – Gratis netværk og online netværksmøder lige her.

Vi håber at ”se” dig, både i gruppen og til vores miniworkshop.