MEDLEMS-
FORDELE

Som medlem af 2PI LOCAL NETWORK og/eller 2PI IVÆRK vil du blive tilbudt en lang række af medlemsfordele, det være sig i form af sociale arrangementer, foredrag, kurser og workshops, primært med fokus på forretningsudvikling samt personlig udvikling.

Derudover arbejder vi hele tiden målrettet på, i tæt samarbejde med andre virksomheder, se vores samarbejdspartnere, at bistå dig som medlem med de bedst tænkelige tilbud til dig og din virksomhed.

”For at opnå status som samarbejdspartner til 2PI LOCAL NETWORK og 2PI IVÆRK, skal de tilbud der gives til medlemmerne være udover det sædvanlige.”

Vores sociale arrangementer vil som udgangspunkt altid være gratis for dig som medlem. Arrangementerne vil blive på tværs af alle grupperne, således at du og din virksomhed får muligheden for at møde alle øvrige medlemmer under uforpligtende forhold, med mulighed for at skabe endnu tættere relationer på tværs af grupperne.

Foredrag, kurser og workshops vil altid være til nedsatte priser for dig som medlem.

Se en oversigt over vores arrangementer, hvor du også kan tilmelde dig det enkelte arrangement.

Se en oversigt over medlemstilbud, hvor du også finder kontaktinfo m.m. vedr. det enkelte tilbud.

MEDLEMS–
TILBUD

EKSTRAORDINÆRE TILBUD

2PI LOCAL NETWORK bestræber sig på, i samarbejde med vores samarbejdspartnere, at lave de bedste tilbud til dig som medlem af 2PI LOCAL NETWORK og/eller 2PI IVÆRK.

Vores overordnede målsætning er, at hjælpe vores medlemmer og deres virksomheder til succes.

Vi arbejder målrettet på at skabe det bedste fundament for at styrke vores medlemmers forretningsplatform, det gælder både vores iværksættere og vores mere etablerede virksomheder.

© Copyright - 2PI Local Network | CVR: DK-32040381